Saturday, August 14, 2010

Selamat Tinggal Noh

Posted by Aziatie at 5:34 PM

Logo Band Hujan

Ni logo yang Hujan guna utk album Mencari konklusi tahun lepas. Apa yang tak kena dengan logo ini?? Mungkin ramai yang dah tahu,  tapi ramai juga yang tak perasan. Kalau yang tak tahu, logo ni memang nampak cool & ada style. Logo ni juga terdapat di t-shirt mereka dan ramai anak muda ikut sama pakai baju tersebut. 


Tapi apa yang tak kena dengan logo ni?? Sebenarnya logo ini mirip All Seeing Eye. Salah satu lambang illuminati dan Freemason. Kita juga dapat lihat tabik setan dalam logo tersebut.
All Seeing Eye





Adakah ini semua hanya satu kebetulan?

Semasa Anugerah Juara Lagu 24, persembahan Hujan juga mempunyai unsur-unsur illmuniti dan freemason.
AJL 24




Checkered floor



Adakah ini pun satu kebetulan ??


Semasa konsert hari pertama Hujan vs Bunkface di Live Centre,  vokalis Hujan, Noh memakai t-shirt berunsur illuminiti.
Strip gitar pun....
Adakah ini juga satu kebetulan ??  


Bukan hanya artis barat yang membawa pengaruh Illuminiti dan Freemason, artis Malaysia pun ramai yang secara sengaja atau tidak membantu pergerakan ini (Freemason) menjayakan visi mereka. sebagai umat Islam, perlulah kita ambil tahu tentang hal ini. Jangan jadi orang yang terakhir untuk sedar pasal gerakan Illuminiti dan fremason ini. Boleh tengok di YouTube kalau nak tahu lagi lanjut tentang gerakan ini dengan search The Arrival atau klik sini .

* Dulu suka la jugak Hujan...Tapi Sekarang...Selamat tinggal Noh....

2 comments on "Selamat Tinggal Noh"

Anonymous said... [Reply to comment]

kbetulan kot..
ntah2 noh pown xtw ap 2 freemason..

aziatie on September 22, 2010 at 11:39 PM said... [Reply to comment]

harap2 kebetulan la..
tp dah byk sgt kbetulan...

 

Dear Aziatie Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal