Monday, June 30, 2014

Ramadan 1435H

Posted by Aziatie at 8:11 AM 0 comments Links to this post

Alhamdulillah..
Allah masih bagi kesempatan kepada kita untuk bertemu ramadan tahun ni. moga ramadan kali ini lebih baik daripada tahun yg sebelumnya♡

Tuesday, June 24, 2014

cara fikir tiap orang tak sama

Posted by Aziatie at 5:19 PM 0 comments Links to this post

Monday, June 23, 2014

...

Posted by Aziatie at 9:54 AM 0 comments Links to this post

my life isn't perfect but i'm thankful for everything i have...

Tuesday, June 17, 2014

Terengganu yeayyy!

Posted by Aziatie at 7:01 AM 0 comments Links to this post

Alhamdulillah dapat posting negeri sendiri...  Syukur ヽ(^。^)ノ

Insyaallah, 1hb julai lapor diri kat jpn terengganu ♡

Friday, May 9, 2014

Azab menunggu dah habis.. next step....

Posted by Aziatie at 7:02 PM 0 comments Links to this post

Jumaat, 9hb Mei...

Akhirnya keluar jgk result interview setelah 5 bulan menunggu... sengsara dah berakhir.... azab kot tunggu result ni, lebih azab daripada tunggu result spm lamanya.... tapi apa apa pun, syukur sebab lulus... masa interview hari tu gugup sgt... rezeki Allah tentukan... cuma skrg kena tunggu penempatan drp KPM... moga dpt dipostingkan dekat dgn orang tersayang ♡

Patut la mood saya dlm seminggu ni agak swing sikit... malam tak boleh tidur, siang membuta, pastu cepat touching, rasa sedih, insecure n macam macam lagi.... rupa rupanya nak dapat berita gembira ni... syukur syukur syukur....

Facebook Badge

 

Dear Aziatie Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal