Wednesday, April 30, 2014

Fererro roche - chocolate bouquet

Posted by Aziatie at 12:06 PM

Gubahan hantaran coklat fererro roche ni saya buat masa abang kahwin februari 2014 lepas.. sebelum ni tak pernah pun deko hantaran, tapi untuk majlis abang, 100% hantaran & doorgift saya buat sendiri... rela tak tidur nak menyiapkan semua... ヽ(^。^)ノ

Tema hantaran yg saya pilih (abang suruh saya pilih) ialah mint green dan putih... dengan bakat yg terendam dlm diri ni, maka terhasil la 9 gubahan hantaran termasuk coklat ni (hantaran lain saya akan upload kemudian...insyaallah)....

Kepada b2b, boleh la buat hantaran jambangan bunga macam ni utk majlis kahwin korang nanti... nak order dgn saya pun tak pe (paka dungun kerteh terengganu)..tapi ada ke yg nak order? Hihi (=^.^=)

Nanti kalau turn saya kahwin, harap ada masa utk deko sendiri hantaran.. mesti buat yg rare punya.....tungguuuuu (*¯︶¯*)

0 comments on "Fererro roche - chocolate bouquet"

 

Dear Aziatie Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal