Tuesday, April 13, 2010

Good Luck in Final Exam~

Posted by Aziatie at 2:13 AM

Sekarang tengah study week...Sem ni rasa kejap sangat tak tahu kenapa. Maybe busy dengan banyak assignment kot. Sampaikan tak sempat nak hang out dengan best friend aku, Awa'tif...huhuuu...dia pun busy jugak...
uurrrmmm....
Sem ni banyak benda yang aku rasa best =) Sem ni aku lebih rapat dengan budak kelas compare dengan sem lepas. Paling close dengan aku si Asyikin la...10 jam sehari aku dengan dia kot. Dia pun dah muak tengok aku..haha..sabor yea Syikin...
Hope sem depan lagi best & heppening walaupun one of us (Has) akan pergi Filipin for student exchange. Has: Take care dear...Jangan nakal2 =)

So..kepada kawan2 semua (A'watif, Syikin, Nabilah, Murni, Has, et al),
 good luck in final exam~!!

*mood: Study sambil fb & ym...hehe

0 comments on "Good Luck in Final Exam~"

 

Dear Aziatie Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal