Sunday, October 3, 2010

Camping

Posted by Aziatie at 6:04 PM





1 Oktober - 3 Oktober  saya pergi camping di PJ...yupp...PJ, Petaling Jaya...apa yg ada kat Pj hah??..ye la kan, baik pergi camping kat gunung ke, sungai ke, baru la adventure sikit.....that was my first impression lah....but....

tapi bila 2nd day camping, ada satu aktiviti di Bukit Gasing...kami kena panjat bukit sampai ke puncak....so, baru la ada sikit feel camping bila dah masuk hutan (tapi tak la hutan sangat)....suka tengok tumbuhan yg menghijau, sejuk mata memandang...so...saya sempat la snap picture pokok yg ada kat sana....



 tak tahu ni apa, kecil jer....nampak unik....

 bunga-bunga cinta mungkin......

buah ni boleh makan ke?


 kenal ni.....tapi tak tahu nama...

yang ni tak boleh makan...


macam lolipop....

cute buah ni....tapi tak tahu nama jugak..huhuu...

Subhanallah...sungguh indah alam ciptaanNya...

0 comments on "Camping"

 

Dear Aziatie Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal