Thursday, March 31, 2011

Nota Hati Seorang Blogger [Part 1]

Posted by Aziatie at 12:59 PM





Entry ni saya tak nak tulis banyak sebab saya just nak ajak semua especially kawan-kawan UPSI (terutama kepada kawan-kawan AT10) ke Bengkel Penulisan Kreatif yang akan diadakan di Auditorium Utama. Elok sangat tarikh bengkel ni 10 April, rasa-rasanya ramai free hari tu sebab assignment semua dah submit. Yuran penyertaan pun RM3 je, nasi kerabu pun dah naik harga jadi 4 riyal setengah (rm4.50) sekarang taw.....

Insya'allah kalau tak ada aral melintang, saya akan join bengkel tu sebab saya sangat minat hasil penulisan Ustaz Pahrol Mohd Juoi. Setakat ni saya ada beli dua tiga buah buku beliau dan selalu jugak baca blog beliau. Kalau nak baca blog Ustaz Pahrol, boleh ke Blog Genta Rasa (klik sini).

Ok lah...Sekian saja untuk kali ni.... Nanti saya story pasal bengkel tu nanti.....Wassalam....

2 comments on "Nota Hati Seorang Blogger [Part 1]"

Anonymous said... [Reply to comment]

salam..cik kak..bwk x buku yg pernah dingomong2 before CNY bru ni??-chynaluri-

Aziatie on March 31, 2011 at 6:43 PM said... [Reply to comment]

salam...ye dik..akak x bawak, beg penuh la time tu, x muat dah nk sumbat mana..huhuu...xpe2..next sem eh....lepas raya pose la aku bawak...
from CNY until raya pose....lama tuu kena tunggu....hehehee....

 

Dear Aziatie Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal