Friday, May 13, 2011

10 Hari Itu [Part 3-last-]

Posted by Aziatie at 1:10 AM
Assalamu'alaikum wbt....
Akhirnya hari ni hari terakhir saya berada di upsi untuk sem ni. YEEEHH!! tak sabar lagi dah saya nak balik, rasa macam dah berkurun menunggu. Alhamdulillah semua tugasan & program untuk sem ni dah habis. Insya'allah esok pagi saya balik Terengganu 

Happy tu memang la happy, tapi sure la saya akan rindu upsi bila kat rumah nanti... Belum balik rumah lagi pun saya dah rindu kat kawan-kawan yang dah balik awal daripada saya, padahal baru seminggu lebih tak jumpa. Rindu kat Murni, Nabilah..... Rindu jugak kat Masliza, the best roomate forever  Saya dah takkan ada roomate lagi sebab semester depan dah tak duduk kolej, saya duduk rumah sewa luar. Tak tahu la macam mana tak ada roomate sem depan, bercakap dengan dinding la agaknya nanti. Tak apa lah, lama-lama maybe saya boleh biasakan diri.

Mula esok saya cuti semester hinggalah 12 September 2011. Tak pernah cuti yang tersangat lama macam ni. Apa yang saya nak buat? Kerja part time...? Tak kot. Hope cuti 4  bulan ni terisi la dengan benda yang berfaedah sikit, bukan makan tidur je. Tu je la yang saya nak cakap. Sebenarnya saya nak cerita pasal field study saya kat Pusat Anak Permata Negara Putrajaya, tapi tak payah la kot. Bye bye UPSI ♥ ♥ 

0 comments on "10 Hari Itu [Part 3-last-]"

 

Dear Aziatie Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal