Wednesday, December 1, 2010

Roti Yang Meloyakan

Posted by Aziatie at 2:36 AM
image001 Roti Sedap Tapi Ngeri!!
Ada iras-iras kan?

image003r Roti Sedap Tapi Ngeri!!
errkk...

buweeekkk!!

image007aq Roti Sedap Tapi Ngeri!!
Selera sungguh budak nie makan..

breadartist34 Roti Sedap Tapi Ngeri!!

breadheads4 Roti Sedap Tapi Ngeri!!
breadartist4 Roti Sedap Tapi Ngeri!!
breadartist24 Roti Sedap Tapi Ngeri!!
macam bilik forensik pon ada...

Sungguh berseni roti-roti tadi. Nama pembuat roti tadi adalah Kittiwat Unarrom yang juga merupakan seorang artis seni. Dia memulakan kerja membuat roti ngeri ni sejak dia menonton filem siri "Saw". Macam-macam perisa ada seperti coklat, mocca, strawberry dan lain-lain lagi. Tapi yang pelik, walaupun roti ni nampak seram, ramai yang beli. Pelik sungguh selera pembeli tu...macam tu pun ada ke? Roti yang bentuknya menyerupai bentuk organ tubuh manusia ini pernah masuk dalam Guiness Book Of Record pada tahun 2006.

Tu je kot yang saya nak cerita...kalau kat Malaysia ada buka kedai roti macam ni agak-agak dapat sambutan tak??...loya tekak pulak tengok lama-lama, hilang selera la....Tapi dalam Islam, kalau sesuatu makanan tu kelihatan jijik, haram hukumnya untuk dimakan....wallahu'alam...

0 comments on "Roti Yang Meloyakan"

 

Dear Aziatie Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal